Kalastusretket

Perheyrityksemme on järjestänyt pienimuotoisia kalastusmatkoja (sekä yö- että päiväretkiä) jo vuodesta 1983 lähtien. Nyt käytössämme on useita 12-metrisiä kalastusveneitä, joissa on makuutilat 4–6 henkilölle. Kaikki kalastusretkillä käytettävät veneet ovat hyväkuntoisia ja niissä on avomerellä tarvittavat varusteet. 
 
Kalastusvälineet ovat laadukkaita, johtavia eurooppalaisia ja amerikkalaisia merkkejä. Toki halutessaan voi käyttää myös omia välineitään.  Myös perinteiseen srilankalaiseen kalastukseen voi halutessaan tutustua – pitkäsiimaan, pohjaongintaan tai verkkokalastukseen.

 
Tarjoamme jokaiselle retkelle mukaan kapteenin ja kaksi miehistön jäsentä. Kaikki ovat kokeneita hikkaduwalaisia kalastajia. Miehistö myös valmistaa retkieväät –
sandwichejä sekä takuutuoretta,
vasta merestä pyydettyä kalaa.

Kalaan kannattaa lähteä isommalla porukalla. Yhden henkilön yhden päivän tai yön kalastusretki maksaa 100 euroa, ja seuraavat kaverit maksavat vain 50 euroa/hlö. Näin ollen neljän hengen
porukka maksaa koko päivän tai yön
retkestä vain 250 euroa.  
 
Järjestämme myös valaiden ja delfiinien katseluretkiä. Delfiiniparven näkeminen tarkoittaa yleensä sitä, että paikalla on myös keltaevätonnikalaparvi ja kalaonni taattu – delfiinejä vahingoittamatta.
 
Kiinnostuneet voivat kysellä lisätietoja Rajalta kaikesta asiaan liittyvästä (kuten parhaiden uistimien värit ja koot).


Kalastusveneet
 


 
Tonnikalasaalis
Happy Tuna – Puh. 040 589 5098 (Suomi) +94 778 581 870 (Sri Lanka) Sähköposti: info@happytuna.fi Sivun alkuun